Gezonder eten begint met een stoomoven

20000041879-000-00_20000041879

Miele Stoomovens 

Gerechten uit de Miele-stoomoven zijn niet alleen gezond, maar ook heel smaakvol. U zult vooral genieten van de intensieve, onvervalste eigen smaak en de aangename structuur van de voedingsmiddelen. Het principe van het koken met stoom is eenvoudig en zeer effectief. De hete stoom verhit het gerecht rechtstreeks en omsluit het aan alle kanten. Het te bereiden eten ligt niet in het water, waardoor de smaak en de belangrijke voedingsstoffen veel beter bewaard blijven. Door de behoedzame manier van bereiden is koken met stoom bij uitstek geschikt voor kwetsbare levensmiddelen, zoals fijne groenten, vis, maar ook voor vlees en aardappelen.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigd de belangrijke voordelen van koken met stoom in vergelijking met het koken in water.

  • Vitamines, mineralen en sporenelementen blijven beter behouden
  • smaak, vorm, kleur en structuur blijven behouden.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s