Eco werkblad

Het composiet werkblad ArteEco is een product dat natuurlijke en gerecyclede materialen samen voegt om zo tot een nieuw product te komen. Het composiet werkblad bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal zoals porselein, (spiegel)glas en gekristalliseerde assen. Daarnaast bestaat ArteEco uit natuurlijke materialen zoals kwarts en hars. De toegevoegde hars bestaat gedeeltelijk uit maïsolie en is de natuurvriendelijkste hars die op dit moment beschikbaar is. Alle composiet werkbladen ArteEco zijn cradle-to-cradle gecertificeerd.

Door het gebruik van gerecyclede materialen wordt de belasting van het milieu verminderd; de gebruikte materialen krijgen een nieuwe levenscyclus en de hoeveelheid afval wordt minder. Het lijkt misschien een onbeduidende factor in het grote geheel, maar met kleine stappen komen we tot milieuvriendelijke producten en produceren. Onderstaand treft u de diverse kleurmogelijkheden aan. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Strakke uitstraling
Uw composiet werkblad ArteEco weerspiegelt de rijkdom van hergebruikte materialen. De schitterende uitstraling wordt extra geaccentueerd door de manier waarop het materiaal bewerkt is. Een juweel in de keuken waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Krasbestendig
ArteEco bestaat voor 50% uit hergebruikt materiaal aangevuld met kwarts en hars. Het is een hard en krasvast materiaal maar desondanks raden wij u toch aan altijd een snijplank te gebruiken.

Hittebestendig
Het composiet werkblad ArteEco is uitermate hittebestendig. Desondanks is een thermoschok niet uitgesloten als er hete pannen of schalen opgezet worden. Daarom wordt het gebruik van onderzetters geadviseerd.

Vlekbestendig
Dankzij geavanceerde productiewijze is het oppervlak van ArteEco niet poreus. Dit betekent dat uw keukenblad alledaagse ongelukjes, zoals morsen, weerstaat – zonder dat onderhoud vereist is.

ArteEco_Ecologisch_werkblad2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s